Ajankohtaista toimitusketjun hallinnassa

Logisticar mukana LOGYiSCM messuilla

16.8.2017

Pohjoismaiden suurin tegnologiatapahtuma Messukeskuksessa tapahtuu 11.-12. lokakuuta. LOGYiSCM on toimitusketjun hallinnan, hankintatoimen ja logistiikan päätöksentekijöiden ja yritysjohdon kohtaamispaikka. Se on osa teollisuuden ja... Lue lisää »

Nostetta liiketoimintaan Logisticarin koulutuksilla

10.8.2017

Syksyn koulutuksemme pureutuvat olennaisen oivaltamiseen liiketoiminnassa tuloksenteon näkökulmasta. Yli 30 vuoden kokemuksella yritysten ja organisaatioiden logistiikan ja toimitusketjun tuloksellisesta kehityksestä ABC-logiikan pohjalta... Lue lisää »

Haemme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

29.6.2017

Logisticar on koko toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka henkilöstöllä on 30 vuoden kokemus suurten ja keskisuurten yritysten logistiikan ja ostotoiminnan... Lue lisää »

LogisticarPILVI – pilvipohjainen valmisraportointi

21.6.2017

Logisticar tuo markkinoille ensimmäisenä alallaan tunnuslukujen seurantaan kehitetyn mobiiliraportoinnin. LogisticarPILVI tuo abc-logiikkaan perustuvan, valmiin mobiiliraportoinnin ostoon, tuotantoon, varastojen hallintaan ja myyntiin sekä johdon... Lue lisää »

Logisticar 2017 – uusi versio toimitusketjun hallintaan

21.6.2017

Logisticar on julkaissut uuden version kokonaisvaltaisen toimitusketjun hallintaan kehittämästään, abc-analyysiin perustuvasta ohjaus- ja raportointijärjestelmästä. Järjestelmän uudessa versiossa on panostettu pilvipohjaiseen... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä

  • FB
  • Twitter
  • Linkedin

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341