Ajankohtaista toimitusketjun hallinnassa

Osallistu arvontaan ja voita yrityksellesi koulutus tuloksellisesta ostotoiminnasta

9.10.2017

Arvonta on ratkennut. Onnea Heli Virtala Telestestä! Osallistu arvontaan LOGY iSCM -messuilla tai Facebookissa! Messujen kunniaksi Logisticar järjestää arvonnan, jossa voit voittaa yrityksellesi puolen päivän mittaisen... Lue lisää »

Logisticarin syksyn yleiset koulutukset tuloksellisesta varastojen hallinnasta ja ostamisesta ovat takana

6.10.2017

Koulutukset ovat tärkeä osa Logisticaria Syyskuussa Logisticar piti suositun tuloksellisen ostokoulutuksen ja vielä lokakuussa tuloksellisen varastojen- ja tuotannonohjaus -koulutuksen. Koulutuksemme ovat saaneet aina hyvää palautetta ja... Lue lisää »

Logisticar mukana LOGYiSCM messuilla

16.8.2017

Pohjoismaiden suurin teknologiatapahtuma Messukeskuksessa tapahtuu 11.-12. lokakuuta. LOGYiSCM on toimitusketjun hallinnan, hankintatoimen ja logistiikan päätöksentekijöiden ja yritysjohdon kohtaamispaikka. Se on osa teollisuuden ja... Lue lisää »

Nostetta liiketoimintaan Logisticarin koulutuksilla

10.8.2017

Syksyn koulutuksemme pureutuvat olennaisen oivaltamiseen liiketoiminnassa tuloksenteon näkökulmasta. Yli 30 vuoden kokemuksella yritysten ja organisaatioiden logistiikan ja toimitusketjun tuloksellisesta kehityksestä ABC-logiikan pohjalta... Lue lisää »

LogisticarPILVI – pilvipohjainen valmisraportointi

21.6.2017

Logisticar tuo markkinoille ensimmäisenä alallaan tunnuslukujen seurantaan kehitetyn mobiiliraportoinnin. LogisticarPILVI tuo abc-logiikkaan perustuvan, valmiin mobiiliraportoinnin ostoon, tuotantoon, varastojen hallintaan ja myyntiin sekä johdon... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Suosittele meitä

  • FB
  • Twitter
  • Linkedin

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341