Logisticar mukana LOGYiSCM messuilla

16.8.2017

Pohjoismaiden suurin teknologiatapahtuma

Messukeskuksessa tapahtuu 11.-12. lokakuuta. LOGYiSCM on toimitusketjun hallinnan, hankintatoimen ja logistiikan päätöksentekijöiden ja yritysjohdon kohtaamispaikka. Se on osa teollisuuden ja teknologian suurtapahtumaa ja Logisticar on vahvasti mukana.

Tapahtumakokonaisuus on kattava, sillä samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Teknologia17, joka on Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma. Siellä on esillä alan innovaatiot, uutuudet ja älykkäät ratkaisut. Tule mukaan messuille ja inspiroidu teknologian uusimmista koneista, tuotteista ja palveluista. 

Tule tapaamaan meitä messuilla

Logisticar tuo messuille mukanaan oman ylivoimaisen tietopakettinsa toiminnanohjauksen tehostamisesta. Pääset tutustumaan riskittömään IT-investointiin, jonka avulla merkittävä tulosparannus on mahdollinen. Logisticar-analyysi on helppo, nopea ja kustannustehokas tapa selvittää yrityksesi toimitusketjun nykytila ja saada konkreettiset toimenpidesuositukset, joiden avulla tulosta voidaan yhdessä lähteä kehittämään oikeaan suuntaan. Löydät meidät messuilla helposti LOGYiSCM-alueelta.

Logisticar

Ilmoittaudu messuille etukäteen

Tästä linkistä pääset rekisteröitymään kävijäksi tapahtumaan. Lataa myös ennen messujen alkua Messukeskuksen ilmainen mobiilisovellus, jonka avulla saat yrityksiltä ja Messukeskukselta infoa tapahtumista ja tarjouksista, voit valita lempitapahtumasi ja pysyt helposti kartalla päivän ohjelmasta. Lataa mobiiliappi täältä.

Nähdään Messukeskuksessa lokakuussa!

Messukeskuksen aukioloajat tapahtuman aikana:

  • Keskiviikko 11.10. klo 9-17
  • Torstai 12.10. klo 6-16

Tulo-ohjeet Messukeskukseen >>

Logisticar

         

Suosittele meitä

  • FB
  • Twitter
  • Linkedin

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341