Toimitusketjun ABC-analyysi tehostaa ERP-järjestelmien käyttöä

Rahanarvoisia ratkaisuja yrityksesi toimitusketjun hallintaan

PR-Logisticar Oy on ABC-ajatteluun perustuvan kokonaisvaltaisen toimitusketjun hallinnan uranuurtaja maailmanlaajuisesti. Logisticar-toimintamalli on nykyisin käytössä yli 30 maassa ja kaikissa maan osissa.

Logisticarin kehitystyöstä ovat vastanneet ympäri maailman tuhannet ammattilaiset, jotka työkseen miettivät toimitusketjun eri osa-alueita. Kehitystyö jatkuu edelleen, ja Logisticarin filosofian mukaisesti asiakkaillamme on aina automaattisesti käytössä viimeisin ohjelmistoversio.

Yritysten käyttämät ERP-järjestelmät sisältävät paljon tietoa, mutta tiedon ulos saaminen järjestelmistä nopeasti, helposti ja toimintaa reaaliaikaisesti tukien on erittäin hankalaa. Toimitusketjun hallintaraportteja tehdään Excelillä, ja ne ovat usein hetken ”valokuva” jostain päivästä historiassa. Meillä Logisticarilla onkin sellainen motto, että ”sekunti ja raportti”, sillä nopeasti muuttuvassa maailmassa yrityksen raportoinnin pitää olla tilanteen tasalla.

Pienemmät kulut, parempi palvelu

Logisticar toimitusketjun hallintaohjelmisto on yhteensopiva eri ERP-järjestelmien kanssa. Nykyään monet yritykset ovat kasvaneet yritysostoilla, ja ongelmana on monta erilaista tietojärjestelmää. Logisticarin avulla saadaan globaali näkyvyys kaikkialle, ja esimerkiksi materiaalitoimintojen ohjaus voidaan keskittää yhteen paikkaan. Muutama henkilö voi ohjata lukuisien eri puolella maapalloa olevien varastojen materiaalivirtoja.

Sen lisäksi, että Logisticar tarjoaa täyden läpinäkyvyyden koko toimitusketjuun aina toimittajista tuotantoon ja asiakkaisiin saakka, sen avulla yritykset voivat säästää myös paljon rahaa. Logisticarin avulla voidaan pienentää varastoihin sitoutunutta pääomaa, mutta samanaikaisesti palvelutaso nousee (= tuotteiden saatavuus) ja materiaalitoimintoihin liittyvä työmäärä vähenee merkittävästi.

Tästä seuraa yritykselle helpostikin 3–7 %:n lisämyynti. Olemme havainneet Logisticar-toimintamallin käyttöönottojen yhteydessä, että yritykset joilla on varastossa tavaraa, jota ihmiset kysyvät, myös myyvät enemmän verrattuna “ei-oota” tarjoaviin yrityksiin. Tuotantoyrityksissä ylivoimaisesti eniten sähläyskuluja aiheuttaa jokin puuttuva osa, joka yleensä on jokin halpa ruuvi tms. Varmistamme oikeiden osien saatavuuden ja järkeistämme tuotantoerien lukumäärän.

Seuraa ostoja ja laadi tulostavoitteet

Erittäin monissa yrityksissä myyjillä on tulokseen sidottu palkkaus. Nykyään yrityksen tuloksesta suuri osa tehdään kuitenkin ostamalla, mutta kuinka monella ostajalla on tulospalkkaus? Logisticarin avulla on helppo seurata ostamista ja luoda ostajille selkeät tulostavoitteet, joiden seuraaminen on helppoa.

Mielestämme asiakkaan ei pidä maksaa konsultoinnista tai tietojärjestelmästä, vaan niiden avulla saavutetuista tulosparannuksista. Konsultin ja ohjelmiston tehtävänä on tuottaa asiakkaalle konkreettista hyötyä ja mitattavaa tulosta.

Siksi saat Logisticar-palvelut halutessasi 100 %:n tulostakuulla

Ohjelmisto yhdistettynä osaamiseemme on tuonut asiakkaillemme miljoonien eurojen säästöt. Miten voisimme palvella sinuakin? Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341