Koulutusta ja valmennusta ostotoiminnasta ja varaston ohjauksesta

Järjestämme kaikille avoimia tehovalmennuksia, joissa aiheina ovat mm. ostotoiminta ja varaston ohjaus. Valmennuksemme ovat olleet menestyksekkäitä ja osallistujapalaute on ollut kiitettävää.

Osallistujat ovat saaneet runsaasti vinkkejä päivittäiseen työhönsä. Useimmiten osallistuja on saanut aikaiseksi lyhyelläkin aikavälillä aivan konkreettisia ja mitattavissa olevia tuloksia.

Ostohenkilöstön tehovalmennuksen aihealueita

  • Ostotoiminta nyt ja tulevaisuudessa
  • Ostotoiminnan tavoitteet ja mittarit
  • Tavarantoimittajan valinta
  • Neuvottelutaidot, ostokoulutus jne.

Olemme valmentaneet yli 15 000 hankintatoimen, materiaali- ja tuotannonohjauksen ammattilaista, yli 2 200 myynnin ammattilaista sekä yli 500 yritysten korkeimman johdon edustajaa. Palaute valmennuksistamme on ollut jatkuvasti huipputasoa.

Valmennukset ovat yleensä yhden työpäivän mittaisia ja antavat eväitä pitkälle tulevaisuuteen. Valmennuksista informoimme suoramarkkinointipostituksin sekä kotisivuillamme.

Päivitä tietosi ostotoiminnasta ja varastonohjauksesta ajan tasalle. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341