Yritysanalyysillä toimenpiteet tuloksen parantamiseksi

Yritysanalyysin tärkeimpänä tavoitteena on selvittää asiakkaalle, paljonko yritys voi säästää rahaa koko toimitusketjuaan ja henkilöstöään kehittämällä. Tärkeimpiä osa-alueita ovat osto, tuotanto, varaston hallinta ja konsultoiva myynti.

Selvitämme sinulle euromääräisen tulosparannuspotentiaalin, joka perustuu seuraaviin toimintatapojen muutoksiin:

  • Ostotoimintaa kehittämällä voidaan pienentää varaston arvoja samanaikaisesti, kun tuotteidesi saatavuus nousee yli 98 %:n ja käsittelyrivien määrä vähenee 10–30 % varastoa kohti.
  • Yrityksen johto saa käyttöönsä kattavan, selkeän, helppokäyttöisen ja lähes reaaliaikaisen raportoinnin osto-, tuotanto- ja myyntiprosesseista.
  • Myynti saa käyttöönsä työkalut, joiden avulla yrityksesi kannattavuus paranee merkittävästi.

Kattava tietopaketti yrityksestäsi

Logisticar-analyysi on helppo, nopea ja kustannustehokas tapa selvittää yrityksesi toimitusketjun nykytila ja saada konkreettiset toimenpidesuositukset, joiden avulla merkittävä tulosparannus on mahdollinen. Analyysi perustuu yrityksesi tietoaineistoon nimikkeistä, asiakkaista ja tavarantoimittajista, joten Logisticar-yritysanalyysi on ainutlaatuinen tietopaketti juuri Sinun yrityksestäsi!

Ota yhteyttä ja varaa tunninmittainen Logisticar-analyysiesittely!

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341