Logisticar_PILVI

LogisticarPILVI – pilvipohjainen valmisraportointi

Power BI on työkalu, joka nostaa yrityksesi raportoinnin seuraavalle tasolle.

Logisticar tuo markkinoille ensimmäisenä alallaan tunnuslukujen seurantaan kehitetyn mobiiliraportoinnin. Uusi tuote, LogisticarPILVI, tuo abc-logiikkaan perustuvan, valmiin mobiiliraportoinnin ostoon, tuotantoon, varastojen hallintaan ja myyntiin sekä johdon raportointiin.

LogisticarPILVI mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan missä vaan ja milloin tahansa puhelimella tai muulla mobiililaitteella. Sen tuottama raportti on selkeä, kompakti ja helppolukuinen, josta yhdellä silmäyksellä näkee mm. miten tunnusluvut ovat kehittyneet suhteessa tavoitteisiin. Raportin pohjalta pystyy heti reagoimaan poikkeamiin, asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän vaihteluihin tai mihin tahansa muuhun yllättävään tilanteeseen.

LogisticarPILVI tarjoaa tuhansien käyttäjien kehittämän ja Logisticarin kokoaman valmiin raportointimallin, jolloin raportoinnin käyttöönotto on helppoa ja tuloksia on saatavissa heti. Logisticarin pilvipohjaisen raportoinnin voi hankkia erillisenä lisäpalveluna tai täydentämään käytössä olevaa Logisticar-valmisraportointia.

Tehokas työkalu johdon raportointiin

Logisticarin mobiiliraportoinnilla saa kaikista tärkeimmistä toimitusketjun nykytilasta ja tavoitteista kertovat tunnusluvut vaivattomasti kiireelliseen kokoukseen tai juuri silloin, kun niitä tarvitsee päätöksentekoon liiketoiminnan ohjauksen ja kehityksen kannalta. Se palvelee tehokkaasti myös jatkuvaa valmisraportointia, jolloin toistuvien raporttien tekeminen esim. johtoryhmän kokouksiin tärkeimmistä tunnusluvuista johdon toiveiden mukaan, on helppoa ja tehokasta.

LogisticarPILVI-mobiiliraportoinnin hyödyt

• Mobiiliraportointi – missä vaan, milloin vaan
• Helppo tiedon jakaminen – tiedon nopea hyödyntäminen kaikilla organisaatiotasoilla
• Muokattavissa oleva valmisraportointi – tehokas ja informatiivinen
• Monipuolinen työkalu tiedon visualisointiin – selkeä ja helppolukuinen
• Helppo ja nopea käyttöönotto – tuloksia heti
• Käytännönläheinen – käyttäjien kehittämä ja testaama
• Asiantuntijatuki – tekninen ja raporttien hyödyntäminen

Valmiiden raporttien tulkinta ja hyödyntäminen

Logisticarin toimitusketjun ammattilaiset kouluttavat käyttäjät raportointityökalun käyttöön, tukevat päivittäisessä työssä ja neuvovat, miten raportteja tulkitaan ja mitä täytyy tehdä, jotta tulokset näkyvät välittömästi tunnuslukujen muutoksina.

Vaivaton käyttöönotto

LogisticarPILVI-raportointi asennetaan Logisticarin tietokannan päälle, josta kaikki raportointiin tarvittavat tiedot ovat saatavilla. Raportointijärjestelmä hyödyntää Logisticarissa olevaa dataa ja visualisoi datan selkeästi ja helposti ymmärrettävään muotoon, jolloin tieto on nopeasti ja reaaliaikaisesti hyödynnettävissä missä tahansa maailmaa.

Raportointijärjestelmän käyttöönotto on nopea eikä sen asentaminen vaadi erillisiä palvelimia tai ohjelmistoja. Järjestelmä on rakennettu Microsoft Power BI -liiketoiminnan analysointityökalun päälle. Logisticar hoitaa kaikki käyttöönottoon liittyvät toimenpiteet.

LogisticarPILVI-raportointiin sisältyy:
• Liittymän asennus
• Logisticarin tekemät valmiit raportit
• Microsoft Power BI -koulutus raporttien analysointiin ja muokkaukseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää uuden LogisticarPILVI-mobiiliraportoinnin antamista mahdollisuuksista tehostaa toimitusketjun hallintaa.

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341