Tuloksellinen ostotoiminta -koulutus 20.9.


Suuren suosion saanut koulutuksemme saa jatkoa syksyllä!

Yhä kiristyvässä kilpailussa tulos tehdään osaavalla ostamisella ja tehokkaalla toimitusketjun hallinnalla. Kilpailutilanne määrittää hintatason, jolla tuotteet, palvelut ja alihankintaosaaminen on tarjottava asiakkaalle kaupan varmistamiseksi.

Logisticarin tuloksellisen ostotoiminnan koulutuksessa pureudutaan, miten järkevästi ohjattu ostotoiminta parantaa yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä sekä ennen kaikkea sen tuloksentekokykyä.

Koulutuksessa keskitytään ABC-logiikan hyödyntämiseen ostotoiminnassa ja varastojen ohjaamisessa. Koulutus antaa valmiuden soveltaa ABC-logiikkaan perustuvia toimintamalleja omassa työssä käytännönläheisillä esimerkeillä.

Kouluttajana toimivalla Pekka Räisäsellä on yli 40 vuoden kokemus ostotoiminnasta, kokonaisvaltaisen toimitusketjun hallinnasta ja faktajohtamisesta. Hän on edelläkävijä ABC-logiikan kehittämisessä ja soveltamisessa ostotoiminnassa, varastojenhallinnassa, tuotannonohjauksessa, henkilöstön ajankäytössä ja johtamisessa.

Lisätietoja koulutusesitteestä. Esitteestä löytyy myös aiemmin koulutukseen osallistuneiden kommentteja.

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu:

Aika

keskiviikko 20.9.2017 klo 8.30 - 16.30

Paikka

Cumulus Resort Airport Congress Center
Robert Huberin tie 4, Vantaa

Hinta

750 € + alv. / hlö
Logisticarin asiakkaat 600 € + alv. / hlö


Hinta sisältää koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvit. Koulutusmaksun laskutamme ainoastaan tyytyväisiltä asiakkailta koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen 4.9.2017 mennessä:

• täyttämällä ilmoittautumislomake kotisivuillamme
• sähköpostitse info@logisticar.fi
• soittamalla 050 318 2000

Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

4.9.2017 jälkeen osallistumisensa peruuttaneilta perimme 20 % koulutuksen hinnasta. Ilmoittamatta poisjääneiltä perimme koko hinnan.

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341