Tuloksellinen varastojen ohjaus -koulutus 4.10.

Varastojen ohjaus ja hallinta on yksi keskeisimmistä tehokkaan toimitusketjun hallinnan osa-alueista. Ostotoiminnan ja varaston materiaalivirtojen osuus yritysten liikevaihdosta on noin 60-80 %. Tuloksellisella varastojen ohjauksella saadaan merkittävää tulosparannusta ja todellista kilpailuetua.

Logisticarin Tuloksellinen varastojen ohjaus -koulutus käsittelee ostovaraston, tuotannon puolivalmiste- ja valmisvarastojen sekä kaupan varastojen ja myymälöiden ohjausta ABC-logiikkaa hyödyntäen. Koulutuksessa käydään läpi, millä käytännön toimenpiteillä tulokset on saavutettu sadoissa yrityksissä ja kuinka voit soveltaa näitä toimintamalleja omassa yrityksessäsi.

Koulutuksessa esitellään tuloksia antava varastonohjausmalli, jonka Logisticar on kehittänyt menestyvissä yrityksissä toimivista käytännöistä. Lisätietoja koulutusesitteestä.

Kenelle?

Keskeisessä roolissa tuloksellisessa varastojen, tuotannon ja materiaalivirtojen ohjauksessa on ostotoiminta ja tuotannon suunnittelu sekä näiden toimintojen johtaminen. Koulutus sopii kaikille varastojen, myymälöiden ja tuotannon ohjauksen parissa työskenteleville ja niistä vastaaville henkilöille.

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu:

Aika, paikka ja hinta

Aika

   keskiviikko 4.10.2017 klo 8.30 - 16.30

Paikka

   Cumulus Resort Airport Congress Center
   Robert Huberin tie 4, Vantaa

Hinta

   750 € + alv. / hlö
   Logisticarin asiakkaat 600 € + alv. / hlö

Hinta sisältää koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvit. Koulutusmaksun laskutamme ainoastaan tyytyväisiltä asiakkailta koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen 19.9.2017 mennessä:

• täyttämällä ilmoittautumislomake kotisivuillamme
• sähköpostitse info@logisticar.fi
• soittamalla 050 318 2000

Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot

19.9.2017 jälkeen osallistumisensa peruuttaneilta perimme 20 % koulutuksen hinnasta. Ilmoittamatta poisjääneiltä perimme koko hinnan.

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341