ABC-analyysin ammattilainen toimitusketjun hallinnassa

PR-Logisticar on vuonna 1995 perustettu kotimainen yritys, jonka toiminta perustuu ABC-analyysiin ja -ajatteluun.

Olemme koko toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka henkilöstöllä on 30 vuoden kokemus suurten ja keskisuurten yritysten logistiikan ja ostotoiminnan kehittämisestä.

Tehostamme yritysten informaatio-, materiaali- ja rahavirtojen hallintaa järkeistämällä toimintoja ja keskittymällä olennaiseen. Tämä perustuu asiakasyrityksen tilanteen tuntemiseen ja tehokkaan ohjauksen järjestämiseen.

Katso verkkojulkaisu 90 vuotta toimitusketjun hallintaa

Logisticarin toiminta-alueita ovat mm.

 • Yritysanalyysit
 • Kokonaisvaltaiset toimitusketjun kehittämisprojektit
 • Valmennukset ja konsultointi
 • Ohjaus- ja raportointijärjestelmät
 • Johdon raportointi- ja seurantatyökalut

Logisticarin ydinosaaminen – mitä asiakas saa

 • Valmiin raportoinnin ja mittaristot ostoon, tuotantoon, myyntiin ja yrityksen johdolle
 • ABC-filosofian kehittäminen ja hyödyntäminen kaikissa yrityksen toiminnoissa
 • Kehittämämme maailmanluokan tuloksellinn varastojenohjausmalli
 • Valikoimanhallinta ja tuotepolitiikan laadinta asiakaskysynnän perusteella
 • Varastojen ja myymälöiden varmuusvarastojen, tilauspisteiden sekä osto- ja tuotantoerien laadinta ja ylläpito siten että tulostavoitteet saavutetaan
 • Varastojen ja myymälöiden palvelutasomittareiden kehittäminen teollisuuden- ja kaupanalalle.

Filosofia

Logisticar-konsepti perustuu Pareton 80/20-säännön pohjalta kehittämäämme 9-luokkaiseen ABC-ajatteluun. Sen sovellusalueita ovat osto, myynti, johtaminen, varaston- ja tuotannonohjaus, henkilöstön ajankäyttö sekä asiakasvarastojen ohjaus.

Keskeisiä asiakkaitamme ovat kaupan alan maahantuontiyritykset, tukkukaupat, kauppaketjut vähittäismyymälöineen, kokoonpanoteollisuus sekä teollisuusyritysten varaosa- ja kunnossapitotoiminnot.

Liikeidea

Kehittämämme Logisticar-toimintamallin tarkoitus on tehostaa asiakkaidemme toimitusketjun hallintaa niin, että se myös näkyy merkittävänä parannuksena asiakkaidemme tuloksessa – ja tulosparannuksen takaamme haluttaessa 100 %:sti.

Toiminta

Logisticar-ohjelmisto on ollut tuotantokäytössä vuodesta 1995 lähtien. Yrityksen perustaja Pekka Räisänen on soveltanut Logisticarin toimintamallia käytännössä jo 1980-luvun alusta lähtien menestyksekkäästi.

Tarjoamamme toimintamallin olennainen osa on itse kehittämämme Logisticar-ohjelma. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti, ja 30 % Logisticarin henkilökunnasta työskentelee tuotekehityksen parissa. Lisäksi Logisticar Oy tarjoaa koulutusta ja valmennusta (sekä käyttökoulutusta että yleisempää koulutusta, esim. ostokoulutusta). Tähän mennessä olemme jo kouluttaneet noin 15 000 materiaali- ja tuotannonohjauksen ammattilaista, 2 200 myynnin ammattilaista ja 500 johdon edustajaa!

Logisticarin toimintamallin käyttäjäkunta kasvaa edelleen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jo tällä hetkellä toimimme 28 maassa ja kaikilla mantereilla. Toimitusketjun hyvän hallinnan merkitys kasvaa yhä edelleen, ja katsomme sen laajentavan Logisticarin mahdollisuuksia huomattavasti lisää.

Missio

Logisticarin tehtävänä on tuoda paljon rahaa asiakkaalle. Autamme asiakasta parantamaan tulostaan Logisticar-ohjelmistoa hyödyntämällä ja henkilöstöä kehittämällä. Mielestämme asiakkaan ei pidä maksaa konsultoinnista tai tietojärjestelmästä, vaan niiden avulla saavutetuista tulosparannuksista. Konsultin ja ohjelmiston tehtävänä on tuottaa asiakkaalle konkreettista ja mitattavaa tulosta.

 • “Silloin kun konsultti- ja valmennusyhtiö pystyy organisoimaan ja johtamaan asiakasyhtiönsä kestävään menestykseen substanssitaidoillaan ja operatiivisin teoin, on kyse uskottavasta ja hyvästä konsultaatiosta. Muunlaisia konsultti- ja valmennusyhtiöitä ei tarvita.” (https://kritiikkiblogi.wordpress.com/)

Suosittele meitä

Riskitön IT-investointi ensimmäisenä Euroopassa Logisticarilta!

Takuutuotto 10 %,
tavoitetuotto 50 % - 100 %

Asiakkaana saat Logisticar -ohjelmiston ja koko yrityksemme ammattitaidon vuodeksi käyttöön kuukausivuokralla. Mikäli tunnusluvut eivät parane, niin Logisticar palauttaa kuukausimaksut ja maksaa sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Lue lisää

SOITA MEILLE, kerromme mielellämme lisää
040 0645 341