Logisticar mukana LOGYiSCM-messuilla

Logisticar mukana LOGYiSCM-messuilla

Pohjoismaiden suurin teknologiatapahtuma

Messukeskuksessa tapahtuu 11.-12. lokakuuta. LOGYiSCM on toimitusketjun hallinnan, hankintatoimen ja logistiikan päätöksentekijöiden ja yritysjohdon kohtaamispaikka. Se on osa teollisuuden ja teknologian suurtapahtumaa ja Logisticar on vahvasti mukana.

Tapahtumakokonaisuus on kattava, sillä samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Teknologia17, joka on Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma. Siellä on esillä alan innovaatiot, uutuudet ja älykkäät ratkaisut. Tule mukaan messuille ja inspiroidu teknologian uusimmista koneista, tuotteista ja palveluista.

Tule tapaamaan meitä messuilla

Logisticar tuo messuille mukanaan oman ylivoimaisen tietopakettinsa toiminnanohjauksen tehostamisesta. Pääset tutustumaan riskittömään IT-investointiin, jonka avulla merkittävä tulosparannus on mahdollinen. Logisticar-analyysi on helppo, nopea ja kustannustehokas tapa selvittää yrityksesi toimitusketjun nykytila ja saada konkreettiset toimenpidesuositukset, joiden avulla tulosta voidaan yhdessä lähteä kehittämään oikeaan suuntaan. Löydät meidät messuilla helposti LOGYiSCM-alueelta.

Ilmoittaudu messuille etukäteen

Tästä linkistä pääset rekisteröitymään kävijäksi tapahtumaan. Lataa myös ennen messujen alkua Messukeskuksen ilmainen mobiilisovellus, jonka avulla saat yrityksiltä ja Messukeskukselta infoa tapahtumista ja tarjouksista, voit valita lempitapahtumasi ja pysyt helposti kartalla päivän ohjelmasta. Lataa mobiiliappi täältä.

Nähdään Messukeskuksessa lokakuussa!

Messukeskuksen aukioloajat tapahtuman aikana:

Keskiviikko 11.10. klo 9-17
Torstai 12.10. klo 6-16

Tulo-ohjeet Messukeskukseen >>

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!