LogisticarBI tuo tulosta koko toimitusketjun hallinnasta

LogisticarBI tuo tulosta koko toimitusketjun hallinnasta

Valmis raporttikokonaisuus toimitusketjulle ja yritysjohdolle

Logisticar on Microsoft Power BI:n hyödyntämisen edelläkävijä. Asiakkaan toimitusketjun hallintaan tuotetut valmiit Power BI -raportit auttavat yrityksiä toiminnan reaaliaikaisessa seurannassa, luovat selkeän kokonaiskuvan liiketoiminnasta ja mahdollistavat nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin.

LogisticarBI tukee yritysten tuloksellista toimintaa

Valmiit raporttikokonaisuudet ostolle, tuotannon ohjaukseen, varastoihin ja yritysjohdolle takaavat asiakkaille valmiuden huomioida poikkeavuudet. Raporttien visuaalisuus ja helppo muokattavuus eri kohderyhmille tukevat nykyaikaista ja joustavaa liiketoimintaa.

Ota yhteyttä

Katso videolta miten Logisticar toteuttaa asian käytännössä!

Mobiiliraportoinnin tehokkuus

Pilvipohjainen mobiiliraportointi mahdollistaa raporttien seurannan aikaan ja paikkaan katsomatta. Raportit voidaan lukea helposti kännykästä tai muista mobiililaitteista.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää LogisticarBI-ratkaisusta ja miten hyödynnämme Microsoft Power BI:n toimintoja tehostamaan liiketoimintaa!

Ota yhteyttä

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!