Nostetta liiketoimintaan Logisticarin koulutuksilla

Nostetta liiketoimintaan Logisticarin koulutuksilla

Syksyn koulutuksemme pureutuvat olennaisen oivaltamiseen liiketoiminnassa tuloksenteon näkökulmasta. Yli 30 vuoden kokemuksella yritysten ja organisaatioiden logistiikan ja toimitusketjun tuloksellisesta kehityksestä ABC-logiikan pohjalta, koulutamme oston, myynnin ja tuotannon ammattilaisia sekä johtoa, miten tehokas ostotoiminta ja järkevästi hoidettu varastojen hallinta parantavat kilpailukykyä ja tuovat tulosta.

Hyvin käytännönläheiset koulutuksemme antavat konkreettisia ideoita ja työkaluja siihen, miten liiketoiminnalle asetetut tavoitteet saavutetaan.

20.9. Oivalla olennainen ostotoiminnasta ja tehokkaasta toimitusketjun hallinnasta

Perinteisesti tulos on yrityksissä tehty myymällä enemmän ja kovempaan hintaan. Nyt tämä tie on kuljettu loppuun monella alalla. Kilpailutilanne määrittää entistä enemmän hintatason, jolla tuotteet, alihankintaosaaminen ja palvelut on tarjottava asiakkaalle kaupan saamiseksi.

Nykyisin menestyvissä yrityksissä tulos tehdään osaavalla ostamisella ja tehokkaalla toimitusketjun hallinnalla.

Lisätietoja tästä suuren suosion saaneesta Tuloksellinen ostotoiminta -koulutuksestamme.

4.10. Oivalla olennainen varastonhallinnassa ja tee siitä kilpailutekijä yrityksellesi

Yrityksen toimitusketjulta vaaditaan kykyä reagoida asiakkaiden tarpeisiin ja kysynnän vaihteluihin nopeasti. Vain joustavasti toimiva yritys pystyy vastaamaan hallitusti markkinoilla tapahtuviin muutoksiin. Nykyisin yhä useamman tuotteen toimitusketjussa luodaan myös palveluliiketoimintaa, mikä entisestään lyhentää toimitusaikoja.

Kuinka kustannustehokkaasti yrityksessäsi ohjataan ja hallitaan varastoja? Entä miten nopeasti yrityksesi vastaa asiakaskunnassa tapahtuviin yllättäviin muutoksiin palvelutason siitä kärsimättä?

Näihin ja moneen muuhun varastonhallintaan liittyviin kysymyksiin keskitytään Tuloksellinen varastojen ohjaus -koulutuksessa.

Räätälöidyt koulutukset

Järjestämme koulutuksia myös yrityskohtaisesti räätälöityinä. Tällöin pystymme koulutuksen sisällön suunnittelussa paremmin huomioimaan yrityksen konkreettiset tarpeet ja sen hetkisen tilanteen; oli sitten kyseessä henkilöstön osaamisen kehittäminen toimitusketjun hallinnassa tai oston, myynnin, tuotannon ja varastonhallinnan tehostaminen. Näin koulutuksesta saa parhaan mahdollisen hyödyn irti liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!