Osallistu arvontaan ja voita yrityksellesi koulutus tuloksellisesta ostotoiminnasta

Osallistu arvontaan ja voita yrityksellesi koulutus tuloksellisesta ostotoiminnasta

Arvonta on ratkennut. Onnea Heli Virtala Telestestä!

Osallistu arvontaan LOGY iSCM -messuilla tai Facebookissa!

Messujen kunniaksi Logisticar järjestää arvonnan, jossa voit voittaa yrityksellesi puolen päivän mittaisen tehokoulutuksen tuloksellisesta ostotoiminnasta. Logisticarin koulutukset ovat suosittuja ja arvontaan kannattaa osallistua, koska yrityskohtaisella koulutuksella pystymme räätälöimään koulutuksen juuri oman yrityksesi tarpeita ajatellen.

Miten osallistua?

Arvontaan voi osallistua vierailemalla Logisticarin messujen osastopaikalla 7k160 ja jättämällä meille käyntikorttisi. Jos et pääse messuille 11.-12.10. niin ei hätää, arvontaan voi osallistua myös vierailemalla Logisticarin virallisella Facebook-sivustolla. Tykkää kilpailusta tehdystä postauksesta ja kommentoi missä yrityksessä työskentelet ja olet mukana arvonnassa!

Pääset Logisticarin Facebook-sivustolle tästä >>

Arvonta suoritetaan messujen toisena päivänä 12.10. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi ja yritys julkaistaan myös Logisticarin kotisivuilla sekä Facebookissa.

Arvonnan säännöt ja toteutus

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!