LogisticarBI

Työkalu, joka nostaa yrityksesi raportoinnin seuraavalle tasolle.

LogisticarBI – pilvipohjainen valmisraportointi

Logisticar toi markkinoille ensimmäisenä alallaan tunnuslukujen seurantaan kehitetyn mobiiliraportoinnin. LogisticarBI on ABC-logiikkaan perustuva, valmis mobiiliraportointi ostoon, tuotantoon, varastojen hallintaan ja myyntiin sekä yritysjohdolle. LogisticarBl:n toteutuksessa on käytetty Microsoft Power BI -työkalua.

Tarkoituksena on antaa yrityksille ylivoimainen työkalu järkevään raportointiin, jota voidaan käyttää tulospohjaisessa liiketoiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa. Raportointi on koottu oikeiden johdon ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisten kokemuksen perusteella yli kahdenkymmenenvuoden ajanjaksolta.

Katso video Logisticarin, Microsoftin ja Midpointedin yhteistyöstä:

LogisticarBI mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan missä vaan ja milloin tahansa puhelimella tai muulla mobiililaitteella. Sen tuottama raportti on selkeä, kompakti ja helppolukuinen, josta yhdellä silmäyksellä näkee mm. miten tunnusluvut ovat kehittyneet suhteessa tavoitteisiin. Raportin pohjalta pystyy heti reagoimaan poikkeamiin, asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän vaihteluihin tai mihin tahansa muuhun yllättävään tilanteeseen.

LogisticarBI tarjoaa tuhansien käyttäjien kehittämän ja Logisticarin kokoaman valmiin raportointimallin, jolloin raportoinnin käyttöönotto on helppoa ja tuloksia on saatavissa heti.

Ota yhteyttä

LogisticarBI tarjoaa valmiit raportit koko toimitusketjulle

Hyvällä raportoinnilla pystytään tehostamaan koko yrityksen liiketoimintaa. Sen takia Logisticar on luonut raporttikokonaisuuden, josta hyötyvät kaikki käyttäjäryhmät. Yksittäiset raportit voidaan lähettää vain niitä tarvitseville ja ne ovat muokattavissa käyttäjien tarpeiden mukaan. Kokonaisuus sisältää mm. seuraavat raportit:

Ylivarastoraportit
Toimittajayhteenveto
Toimittaja-analyysit
Oston mittarit
Tuotannon mittarit
Varastojen vertailu
Poikkeamaraportit
Palvelutason mittarit
Asiakas ABC-analyysit
Myynti ja katteet
Kannattavuuden seuranta
Saatavuudet

Logisticar – digitalisaation edelläkävijä toimitusketjun hallinnassa

Logisticarin missio on tuottaa asiakkaalle selkeä rahallinen hyöty ja pysyvä tulosparannus kehittämällä oston, tuotannonohjauksen, varastojen ja toimitusketjun toimintaa sekä ottaa käyttöön yhteneväinen raportointi ja työkalut koko yritykseen.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää uuden LogisticarBI-mobiiliraportoinnin antamista mahdollisuuksista tehostaa toimitusketjun hallintaa.

Ota yhteyttä

Monta syytä valita LogisticarBI


Logisticarin tekemät valmiit raportit ja mittarit

Pohjana tunnettu ja jatkuvasti kehittyvä Microsoft Power BI -työkalu

Logisticar tarjoaa koulutuksen raporttien analysointiin

Mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan

Luo selkeän kokonaiskuvan liiketoiminnasta

Mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin

Erilliset, muokattavissa olevat raportit jokaiselle käyttäjäryhmälle

Visuaalisesti helppolukuiset raportit

Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!


Haluan selvittää kustannussäästöni!

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!