Referenssit 

Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksen osaamisen mittari.

Toimitusketju tuloskuntoon Logisticar-toimintamallin avulla

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina yrityksen osaamisen mittari. Näitä tyytyväisiä asiakkaitamme löydät niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Kohderyhmäämme ovat maahantuonnin ja tukkukaupan yritykset, käyttötavarakaupan myymäläketjut, valmistava ja kokoonpaneva teollisuus sekä teollisuusyritysten varaosa- ja kunnossapitoyksiköt. Joukossa on niin suuria pörssiyhtiöitä kuin pienempiäkin yrityksiä, joilla on hallittavinaan varastoja ja toiminnassaan ostoa, myyntiä tai tuotantoa. Logisticar-toimintamallimme palvelee näitä kaikkia.

Olemme saaneet tunnustusta myös mm. voittamalla muutamia maailmanlaajuisia, toimitusketjun kehittämishankkeista järjestettyjä kilpailuja.

Muita asiakkaitamme

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!