Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen

LogisticarBI tiedolla johtamisen –aamiaisseminaari­ tapahtumassa käsiteltiin faktapohjaista johtamista ja miten siitä syntyy aitoa liiketoiminnallista hyötyä koko toimitusketjunhallinnassa.

Tiedolla johtamisesta syntyy arvokasta, kun yhdistetään järjestelmät, eri datalähteet ja valmis raportointimalli. Yhdistämällä toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) ja pilvipohjainen raportointimalli, saavutetaan ymmärrys todellisista tuloksista ja yhteisestä tavoitteesta.

Eilen pääsimme kuuntelemaan paitsi asiantuntijoita, myös aitoja arkielämän tuloparannuksia, kun ABB:n Josi-Pekka Roppola, Customer Care & Logistics Manager ja Autokeskuksen tuotepäällikkö Esko Myllärinen kertoivat, miten heidän yrityksissä on hyödynnetty LogisticarBI:tä.

Ennen tuotepolitiikan ylläpito oli haastavaa, kankeaa ja pitkäveteistä. LogisticarBI on helpottanut käyttäjien omaksumista tuotepolitiikkaan, raporttien tekeminen on ollut suhteellisen helppoa ja nyt kaikki tarvittava tieto on nopeasti saatavilla itse määrittelemillä suodatuksilla” Esko Myllärinen esityksessään kiteytti.

”Lähtötilanteessamme ennen LogisticarBI:tä, data oli pirstaleista ja huonosti hyödynnettyä, visuaalisesti vaikeasti hahmotettavaa ja kertoi menneestä. Toimintamme perustui mututuntumaan, funktioilla oli omat irralliset mittarit. LogisticarBI raportointimallin käyttöönoton jälkeen, saimme koottua datan yhteen eri järjestelmistä. Saimme johtamista tukevan mittariston, eri järjestelmistä datan samaan raporttiin ja helpon muokattavuuden. Olemme pystyneet vapauttamaan esimiesten aika raporteista analysointiin, tukea ABB yhtymän varastojen alentamistavoitetta, sekä Datan hyödyntäminen ilman mittavaa järjestelmäintegraatiohanketta” puolestaan Josi-Pekka Roppola esitelmöi.

Tulevaisuuden johtamisessa tiedolla johtaminen on yrityksen yksi menetystekijöistä: ymmärretään paremmin yrityksen hallussa olevaa dataa, eli mitä numeroiden takana on ja kuinka tätä dataa voidaan käyttää tulospohjaisessa liiketoiminnan suunnittelussa ja päätöksenteossa.

 

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!