Tukkukauppa

Viritä toimitusketju tuloskuntoon.

Toimitusketjun tehokkuudella on ratkaiseva merkitys tukkukauppojen tulokselle. Miten sinun yrityksesi pitää huolta toimitusketjun kilpailukyvystä? Ota täysi hyöty irti toiminnanohjausjärjestelmääsi säilötystä tiedosta ja henkilöstön ammattitaidosta sekä varmista kilpailukykysi valitsemalla Logisticar toimitusketjun aivoiksi. Logisticarin avulla varmistat samanaikaisesti, että oikeita tuotteita on tarpeeksi saatavilla, työpanokset kohdistetaan oikeisiin asioihin sekä pääomaa ei tuhlata.

Yrityksen johtamisen kannalta on ratkaisevaa mitata oikeita asioita ja tunnistaa sekä ongelmat että onnistumiset välittömästi. Logisticar sekä sen mittarit ja raportointi auttavat parantamaan esimerkiksi:

  • henkilöresurssien ja kapasiteetin käyttöä
  • toimitusvarmuutta
  • tilauserien kokoa ja määrää
  • toimituskuormien kokoa
  • toimittajien seurantaa ja kannattavuutta
  • asiakasseurantaa ja -kannattavuutta

Logisticar tarjoaa joustavan työkalun ja koulutuksen, jolla varmistat toimitusketjun tehokkuuden ja yrityksen tuloksen.

Tunnuslukuja

Varaston kiertonopeus parani 20 %
Palvelutaso nousi 5-30 %
Ostorivien määrä väheni 20-50 %

”Logisticarin avulla olemme jo pari vuosikymmentä pitäneet kärkisijaa alan parhaana toimittajana. Asiakkaiden arvostama huippuluokan tuotesaatavuus aikaansaadaan kustannustehokkaasti.”
- Marko Utriainen, Liiketoiminnan johtaja

Case ABB Oy, Wiring Accessories

Terävällä ja asiakaslähtöisellä tuotepolitiikalla varastoitavien nimikkeiden määrä aikoinaan puolitettiin ja toimitusvarmuus nostettiin alle 80 %:sta 99 %:iin. Toimintatapaa ylläpitämällä toimitusvarmuus on pidetty 99 %:n tasolla, joka puolestaan on heijastunut takaisin erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä.

Lue koko artikkeli

Muita asiakkaitamme tukkukaupan alalta

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!