Vähittäiskauppa

Paranna toimitusketjun tehokkuutta.

Toimitusketjun kilpailukyky kilpailuvalttina

Toimitusketjun tehokkuudella on ratkaiseva merkitys yritysten tuottavuudelle. Miten sinun kauppasi pitää huolta toimitusketjun kilpailukyvystä? Ota kaikki hyödyt irti toiminnanohjausjärjestelmiin säilötyistä tietomassoista ja paranna liiketoimintasi kilpailukykyä. Logisticarin avulla varmistat samanaikaisesti, että tuotteita on tarpeeksi saatavilla ja ne ovat tuotepolitiikan mukaisia, työpanokset kohdistetaan oikeisiin asioihin sekä pääomat hyödynnetään tehokkaasti.

Liiketoiminnan johtamisen kannalta on ratkaisevaa mitata oikeita asioita ja tunnistaa sekä ongelmat että onnistumiset. Logisticar sekä sen mittarit ja raportointi auttavat parantamaan esimerkiksi:

  • henkilöresurssien ja hylly- ja varastotilan käyttöä
  • toimitusvarmuutta
  • valikoimanhallintaa
  • poikkeamien hallintaa
  • tilauspisteiden automaattista laskentaa siten että kampanjaohjaukset ja ennusteen vaihtelut huomioidaan
  • toimittajien seurantaa ja kannattavuutta
  • asiakasseurantaa ja kannattavuutta

ABC-filosofia

ABC-filosofian mukainen ohjaus ostossa ja varastojen sekä tuotevalikoiman hallinnassa takaa parhaat tulokset. Logisticar tarjoaa joustavan kokonaisratkaisun ja valmennuksen tulokselliseen ostamiseen ja toimitusketjun hallintaan.

Tunnuslukuja

Varastojen kiertonopeus parani 30 %
Tuotteiden saatavuus nostettiin kysynnästä 99 %:iin
Täydennysrivien määrä väheni 30 %
Myynti kasvoi paremmasta palvelutasosta johtuen 5 %

"Logisticarin avulla myymälöissä ylläpidetään tuotevalikoimaa, jolle on oikeasti kysyntää. Olemme onnistuneet kasvattamaan varastokiertoa ja laskemaan varastoarvoja."
- Päivi Yli-Juuti, Ketjukoordinaattori

Case Pentik

Logisticarin käyttöönotossa Pentikille luotiin myymäläkohtainen valikoima, jossa on määritetty tuotevalikoima mm. myymäläkoon mukaan. ABC-luokituksen avulla pystyttiin kartoittamaan, mitkä tuotteet ovat tärkeitä ja ABC-filosofiaa alettiin hyödyntämään käytännön tekemisessä. Tuloksia alkoi näkyä nopeasti ja nyt myymälöissä ylläpidetään tuotevalikoimaa, jolle on oikeasti kysyntää.

Lue koko artikkeli

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!