Tuloksellisen ostotoiminnan koulutus 15.2.2018

Tuloksellisen ostotoiminnan koulutus 15.2.2018

Kevään 2018 ensimmäiset koulutukset

Tuloksellisen ostotoiminnan tehovalmennus auttaa ymmärtämään, miten osaava ostaminen ja tehokas toimitusketjun hallinta tuovat tulosta. Jos tulosta on aikaisemmin tehty myymällä enemmän ja kovempaan hintaan, niin nyt hintataso määräytyy markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että oston tehokkuudella ja toimitusketjun hallinnalla on ratkaiseva merkitys kannattavuuden ja tuloksen kehittymiseen.

Tuplaa tulos osaavalla ostamisella

Logisticarin tuloksellisen ostotoiminnan koulutuksessa pureudutaan, miten järkevästi ohjattu ostotoiminta parantaa yrityksen tuottavuutta, kilpailukykyä ja ennen kaikkea sen tuloksentekokykyä.

Koulutuksessa keskitytään ABC-logiikan hyödyntämiseen ostotoiminnassa ja varastojen ohjauksessa. Koulutus antaa valmiuden soveltaa ABC-logiikkaan perustuvia toimintamalleja omassa työssä, käytännönläheisillä esimerkeillä.

Kouluttajana toimii Pekka Räisänen ja hänellä on yli 40 vuoden kokemus ostotoiminnasta, kokonaisvaltaisen toimitusketjun hallinnasta ja faktajohtamisesta. Hän on edelläkävijä ABC-logiikan kehittämisessä ja soveltamisessa ostotoiminnassa, varastojenhallinnassa, tuotannonohjauksessa, henkilöstön ajankäytössä ja johtamisessa.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille ostotoiminnan ja koko toimitusketjun hallinnan parissa työskenteleville, kuten yrityksen johdolle, ostolle, myynnille sekä varaston henkilökunnalle. Se antaa kokonaiskuvan nykyaikaisesta tuloksellisesta ostotoiminnasta ja tuloksen parantamisesta muillakin keinoin kuin ainoastaan myymällä enemmän.
Valmennuksesta hyötyvät erinomaisesti niin kokeneet konkarit kuin yrityksessä juuri aloittelevatkin – kaikki, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan kilpailijoitaan paremmalle tasolle.
Koulutuspäivä on myös mahtava tilaisuus verkostoitua!

Koulutuksen ohjelma ja aikataulu

Paikka: Cumulus Resort Airport Congress Center, Robert Huberin tie 4, Vantaa

Aika: Torstai 15.2.2018 klo 8.30-16.30
Hinta: 750€ + alv. / hlö
Logisticarin asiakkaat 600€ + alv. / hlö

Hinta sisältää koulutusmateriaalin, lounaan ja kahvit. Koulutusmaksun laskutamme ainoastaan tyytyväisiltä asiakkailta koulutuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen 1.2.2018 mennessä joko täyttämällä yhteydenottolomake kotisivuillamme, sähköpostitse tai soittamalla:

Yhteydenottolomake
Sähköpostitse info@logisticar.fi
Soittamalla 050 318 2000

Lisätietoja koulutuksesta voit tiedustella sähköpostitse tai Jere Räisäseltä puh .050 308 7583

Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-allergiat ja erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutusehdot
1.2.2018 jälkeen osallistumisensa peruuttaneilta perimme 20% koulutuksen hinnasta. Ilmoittamatta poisjääneiltä perimme koko hinnan.

Tervetuloa mukaan!

Leave a reply

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!