Työpaikat

Haemme PR Logisticarille B2B-ratkaisumyyjää vahvistamaan yrityksemme kasvua

Haemme rohkeasti toimeen tarttuvaa ratkaisumyyjää PR Logisticarille B2B-myyntiin. Sinulla tulee olla jo kokemusta B2B-myynnistä tai yrityspuolen myynnistä. IT-alan osaaminen katsotaan eduksi. Tässä roolissa pääset työskentelemään monipuolisten toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisujen palveluiden ja tuotteiden parissa, huikean tiimin avustamana. Jos tunnistit itsesi tästä ja olet valmis tarttumaan rohkeasti uuteen haasteeseen, olet juuri etsimämme henkilö ratkaisumyyjän rooliin PR Logisticarille.

Logisticar on Suomen johtava koko toimitusketjunhallintaan ja ohjaukseen erikoistunut vuonna 1995 perustettu yritys. Logisticar on ainoa IT-alan yritys Euroopassa, joka tarjoaa omaa Logisticar konseptia ja ohjelmistoa 110 % tulosvastuulla.

Asiakaslupauksemme: Ellei toimitusketjunhallintaan liittyvät tunnusluvut parane vuoden koekäytön aikana, palautamme asiakkaalle rahat ja maksamme vielä sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Logisticar -ohjelma on käytössä yli 30 maassa ja kaikissa maanosissa.

Yhtiöllämme on potentiaalia ja osaamista voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun unohtamatta kotimaan kasvavia markkinoita. Tavoitteena onkin moninkertaistaa yrityksen liikevaihto lähivuosina.

Logisticar toiminta kasvaa ja tarvitsemme lisää motivoituneita tuloksentekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittyä meillä koko toimitusketjun ja oman alueensa huippuosaajaksi. Tehtävänäsi on auttaa meidän asiakasyrityksiä parantamaan merkittävästi heidän omaa tulostaan.

Meitä ei kiinnosta ensisijaisesti minkä tutkinnon olet vuosien saatossa unohtanut, vaan mitä olet oppinut työelämässä ja millaisia konkreettisia tuloksia olet saanut aikaan.

Olemme Logisticarilla kehittäneet yhdessä yli 4000 käyttäjän kanssa valmiin Business Intelligence – raportoinnin ostoon, tuotantoon, myyntiin, varastojen hallintaan ja yritysjohdolle. Raportointi on kehitetty käyttäen alustana Microsoftin Power BI työkalua. Valmis raportointi mahdollistaa nopean käyttöönoton ja sitä kautta nopeasti saatavat tulokset asiakasyrityksissämme.

Olemme tarjonneet innovatiivisia ja aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan tunnuslukujen parantamisen tukevia moderneja toimitusketjun hallinnan ratkaisuja ympäri Suomen ja kansainvälisesti jo vuodesta 1995 lähtien, ollen yksi Suomen koko toimitusketjun hallinnan tehostamisen, koulutuksen ja ohjelmistoratkaisuiden edelläkävijöistä.

Tehtäväsi:

Myyntisalkkuun pakkaamme laadukkaat tuotteemme, joiden myymiseen saat alussa kattavan koulutuksen.

Olet vastuussa niin uusasiakashankinnasta kuin omien asiakassuhteidesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

 • Logisticar BI -raportoinnin myynti yhdessä muun myyntitiimin kanssa
 • LogisticarBI -lisäpalvelujen myynnistä.
 • Bi koulutus asiakkaille
 • Bi kehitys yhdessä myyntitiimin kanssa.
 • Valmiin Logisticar Bi-raportoinnin vienti ulkomaille

Odotamme sinulta:

Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä. Olet myyjänä aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Kuuntelet asiakasta ja haluat kartoittaa tämän tarpeet ja lopulta klousata kaupan oikealla hetkellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä kentällä sekä heidän auttamisesta arjen haasteissa. Sinulla on aitoa halua ja asennetta kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi ja kehittää omaa osaamistasi entistä vahvemmaksi.

Työssä menestyminen edellyttää:

 • Tavoite- ja tuloshakuisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Innostusta moderniin ja tuloksekkaaseen ratkaisumyyntiin
 • Yrittäjähenkistä ja tulosvastuullista asennetta
 • Valmiutta oppia uutta ja toimia jatkuvassa muutoksessa Asiakaspalvelutaitoja
 • Itsenäistä sekä oma-aloitteista otetta työhön
 • Aktiivista asennetta ongelmanratkaisutilanteissa
 • Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
 • Kaupallisen alan peruskoulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • Laadukkaat tuotteet ja asiantuntijoidemme tuen myyntitavoitteisiin pääsemiseksi
 • Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä.
 • Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja Työnteko on hauskaa.
 • Hyvän ja toimivan myyntiprosessin, josta asiakkaatkin nauttivat.
 • Vakituisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.
 • Palkkaus on kannustava ja onnistumisista palkitaan reilusti.

 


Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Pekka Räisänen, puh 0400 645 341.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.9.2019 mennessä: pekka.raisanen@logisticar.fi

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!