Työpaikat

Avoin hakemus

Täyttäessäsi avointa hakemusta, tuo selkeästi esille osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi. Liitä mukaan myös CV:si, hakemuskirjeesi ja/tai mahdolliset sinusta ja osaamisestasi kertovat liitteet sekä linkit.

Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme yhteydessä, mikäli meillä on sopivaa työtä tarjolla juuri Sinulle. Avoimen hakemuksen jättämisen lisäksi rohkaisemme sinua kohdistamaan aktiivisesti hakemuksesi myös ilmoittamiimme työpaikkoihin

Logisticar on Suomen johtava koko toimitusketjunhallintaan ja ohjaukseen erikoistunut vuonna 1995 perustettu yritys. Logisticar on ainoa IT-alan yritys Euroopassa, joka tarjoaa omaa Logisticar konseptia ja ohjelmistoa 110 % tulosvastuulla.

Asiakaslupauksemme: Ellei toimitusketjunhallintaan liittyvät tunnusluvut parane vuoden koekäytön aikana, palautamme asiakkaalle rahat ja maksamme vielä sitoutuneelle pääomalle 10 % koron.

Logisticar -ohjelma on käytössä yli 30 maassa ja kaikissa maanosissa.

Yhtiöllämme on potentiaalia ja osaamista voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun unohtamatta kotimaan kasvavia markkinoita. Tavoitteena onkin moninkertaistaa yrityksen liikevaihto lähivuosina.

Logisticar toiminta kasvaa ja tarvitsemme lisää motivoituneita tuloksentekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittyä meillä koko toimitusketjun ja oman alueensa huippuosaajaksi. Tehtävänäsi on auttaa meidän asiakasyrityksiä parantamaan merkittävästi heidän omaa tulostaan.

Meitä ei kiinnosta ensisijaisesti minkä tutkinnon olet vuosien saatossa unohtanut, vaan mitä olet oppinut työelämässä ja millaisia konkreettisia tuloksia olet saanut aikaan.

Olemme Logisticarilla kehittäneet yhdessä yli 4000 käyttäjän kanssa valmiin Business Intelligence – raportoinnin ostoon, tuotantoon, myyntiin, varastojen hallintaan ja yritysjohdolle. Raportointi on kehitetty käyttäen alustana Microsoftin Power BI työkalua. Valmis raportointi mahdollistaa nopean käyttöönoton ja sitä kautta nopeasti saatavat tulokset asiakasyrityksissämme.

Olemme tarjonneet innovatiivisia ja aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan tunnuslukujen parantamisen tukevia moderneja toimitusketjun hallinnan ratkaisuja ympäri Suomen ja kansainvälisesti jo vuodesta 1995 lähtien, ollen yksi Suomen koko toimitusketjun hallinnan tehostamisen, koulutuksen ja ohjelmistoratkaisuiden edelläkävijöistä.


  Voit kysyä lisätietoja mahollisesti avautuvista tehtävistä hallituksen puheenjohtaja Pekka Räisäseltä, puh 0400 645 341.

  Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen: pekka.raisanen@logisticar.fi

  Yhteystiedot

  Logisticar Oy

  050 318 2000
  info@logisticar.fi
  www.logisticar.fi

  Niittytie 13 A
  01300 Vantaa

  Ota yhteyttä

  Tilaa uutiskirje

  *Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

  Yhteystiedot

  Logisticar Oy

  050 318 2000
  info@logisticar.fi
  www.logisticar.fi

  Niittytie 13 A
  01300 Vantaa

  Ota yhteyttä

  Tilaa uutiskirje

  *Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.  Laske kustannussäästösi!

  Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
    
  Haluan selvittää kustannussäästöni!