Yritys

Autamme asiakasta parantamaan tulostaan.

ABC-analyysin ammattilainen toimitusketjun hallinnassa

PR-Logisticar on vuonna 1995 perustettu kotimainen yritys, jonka toiminta perustuu ABC-analyysiin ja -ajatteluun.

Olemme koko toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut yritys, jonka henkilöstöllä on 30 vuoden kokemus suurten ja keskisuurten yritysten logistiikan ja ostotoiminnan kehittämisestä.

Tehostamme yritysten informaatio-, materiaali- ja rahavirtojen hallintaa järkeistämällä toimintoja ja keskittymällä olennaiseen. Tämä perustuu asiakasyrityksen tilanteen tuntemiseen ja tehokkaan ohjauksen järjestämiseen.

Lue lisää: Mitä on ABC-analyysi?

Logisticarin ydinosaaminen – mitä asiakas saa

Valmiin raportoinnin ja mittaristot ostoon, tuotantoon, myyntiin ja yrityksen johdolle

ABC-filosofian kehittäminen ja hyödyntäminen kaikissa yrityksen toiminnoissa

Kehittämämme maailmanluokan tuloksellinen varastojenohjausmalli

Valikoimanhallinta ja tuotepolitiikan laadinta asiakaskysynnän perusteella

Varastojen ja myymälöiden varmuusvarastojen, tilauspisteiden sekä osto- ja tuotantoerien laadinta ja ylläpito siten että tulostavoitteet saavutetaan

Varastojen ja myymälöiden palvelutasomittareiden kehittäminen teollisuuden- ja kaupanalalle

Toiminta­filosofiamme

Logisticarin keskeinen tehtävä on tuoda paljon rahaa asiakkaalle. Autamme asiakasta parantamaan tulostaan Logisticar-ohjelmistoa hyödyntämällä ja henkilöstöä kehittämällä.

Logisticarin tehtävänä on tuoda paljon rahaa asiakkaalle

Asiakas säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Tyytyväiset asiakkaat palauttavat pienen osan tulosparannuksesta Logisticarille

Logisticarin tehtävänä on tuoda paljon rahaa asiakkaalle

Asiakas säästää aikaa, vaivaa ja rahaa

Tyytyväiset asiakkaat palauttavat pienen osan tulosparannuksesta Logisticarille

Toiminta & liikeidea

Logisticar-ohjelmisto on ollut tuotantokäytössä vuodesta 1995 lähtien. Yrityksen perustaja Pekka Räisänen on soveltanut Logisticarin toimintamallia käytännössä jo 1980-luvun alusta lähtien menestyksekkäästi.

Tarjoamamme toimintamallin olennainen osa on itse kehittämämme Logisticar-ohjelma. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti, ja 30 % Logisticarin henkilökunnasta työskentelee tuotekehityksen parissa. Lisäksi Logisticar Oy tarjoaa koulutusta ja valmennusta (sekä käyttökoulutusta että yleisempää koulutusta, esim. ostokoulutusta). Tähän mennessä olemme jo kouluttaneet noin 15 000 materiaali- ja tuotannonohjauksen ammattilaista, 2 200 myynnin ammattilaista ja 500 johdon edustajaa!

Logisticarin toimintamallin käyttäjäkunta kasvaa edelleen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jo tällä hetkellä toimimme 28 maassa ja kaikilla mantereilla. Toimitusketjun hyvän hallinnan merkitys kasvaa yhä edelleen, ja katsomme sen laajentavan Logisticarin mahdollisuuksia huomattavasti lisää.

Kehittämämme Logisticar-toimintamallin tarkoitus on tehostaa asiakkaidemme toimitusketjun hallintaa niin, että se myös näkyy merkittävänä parannuksena asiakkaidemme tuloksessa – ja tulosparannuksen takaamme haluttaessa 100 %:sti.

Missio

Logisticarin tehtävänä on tuoda paljon rahaa asiakkaalle. Autamme asiakasta parantamaan tulostaan Logisticar-ohjelmistoa hyödyntämällä ja henkilöstöä kehittämällä. Mielestämme asiakkaan ei pidä maksaa konsultoinnista tai tietojärjestelmästä, vaan niiden avulla saavutetuista tulosparannuksista. Konsultin ja ohjelmiston tehtävänä on tuottaa asiakkaalle konkreettista ja mitattavaa tulosta.

“Silloin kun konsultti- ja valmennusyhtiö pystyy organisoimaan ja johtamaan asiakasyhtiönsä kestävään menestykseen substanssitaidoillaan ja operatiivisin teoin, on kyse uskottavasta ja hyvästä konsultaatiosta. Muunlaisia konsultti- ja valmennusyhtiöitä ei tarvita.” (https://kritiikkiblogi.wordpress.com/)


Filosofia

Logisticar-konsepti perustuu Pareton 80/20-säännön pohjalta kehittämäämme 9-luokkaiseen ABC-ajatteluun. Sen sovellusalueita ovat osto, myynti, johtaminen, varaston- ja tuotannonohjaus, henkilöstön ajankäyttö sekä asiakasvarastojen ohjaus.

Keskeisiä asiakkaitamme ovat kaupan alan maahantuontiyritykset, tukkukaupat, kauppaketjut vähittäismyymälöineen, kokoonpanoteollisuus sekä teollisuusyritysten varaosa- ja kunnossapitotoiminnot.

Arvomme

PR-Logisticar Oy on perustamisestaan lähtien vähentänyt omalla toiminnallaan merkittävästi asiakkaidensa syntyvien hiilipäästöjen määrää koko materiaalivirran hallinnassa. Hiilijalanjälkeä vähentävät säästöt syntyvät ostotoiminnan arvoketjussa: vähemmän ostorivejä varastojen ohjauksessa, vähemmän varastointitilaa varaston kierron optimoinnin kautta, tuotannon ohjauksessa vähemmän työtä ja myyntitoiminnassa vähemmän myyntirivejä. Keskimäärin vähennämme hiilijalanjälkiä asiakkaissamme riippuen toimialasta noin 20-40%. Opastamme tämän lisäksi asiakkaitamme tähän hiilijalanjäljen vähentämiseen myös heidän tavarantoimittajilleen ja asiakkailleen.

Haluatko lisätietoa?

Jätä meille soittopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai katsoa katsoa kaikki yhteystiedot.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.

Yhteystiedot

Logisticar Oy

050 318 2000
info@logisticar.fi
www.logisticar.fi

Niittytie 13 A
01300 Vantaa

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

*Logisticarin uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa. Uutiskirje käsittelee ajankohtaisia alalta sekä vinkkejä toimitusketjun tehostamiseen.Laske kustannussäästösi!

Haluatko tietää, paljonko yrityksesi säästäisi Logisticar-toimintamallin avulla? Selvitä kustannuslaskurin avulla ja ota yhteyttä. 2020-luvun menestyjät tehdään nyt!
  
Haluan selvittää kustannussäästöni!